Tilattiin meille kuus viikkoa sitten uus kulma/divaanisohva. Liikkeestä luvattiin, että sohvan toimitusaika on 5-6 viikkoa. No eilen käytiin sitte kyselemässä, että no millonkahan se nyt mahtais olla tulossa. Kuulemma oli justiinsa se meijän tilaama kangas loppunu tehtaalta ja sen takia sohva on ainakii viikon myöhässä. No voihan viulu. Nyt huomenna keskiviikkona sinne tehtaalle oli olevinaan tulossa sitä meijän kangasta ja ens viikon alussa ne lähettää sen valmiin sohvan tänne Joensuuhun. Jaahas, jännityksellä odotellaan, että millonka se sohva sit vihdoin on meijän pyllyjen alla. Nyt kolmen viikon ajan meillä on ollu olkkarissa ainoastaan yks nojatuoli, jonka päältä ollaan aina kilpaltu siitä, että kumpi siinä saa aina millonki istua. Noh, mutta toivottavasti saahaan alottaa huhtikuu uudella sohvalla löhöillen :)

Eilen käytiin tuolla samalla reissulla tuolla Ale Wihosella, josta tehtiin hirmu ihania löytöjä! En ollu tajunnu koskaan aikasemmin kahtoo sieltä tuommosia sisustustavaroita noin tarkkaan. Löydettiin ihana hopeinen kukkaruukku olkkariin ja sit semmonen kaunis avainkaappi.

1237906658_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuo samainen avainkaappi oli Sokoksella 19,90 e ja tuolla Wihosella 14,90 e. Onneks ei keretty ostamaan tuota alkuviikosta Sokkarilta :P

Ollaan jo pitemmän aikaa kateltu Prismasta semmosia isoja kanvastauluja, joissa se kuva on jostain New Yorkin kadulta. Ne on ihan hemmetin hienoja, mutta arrggggh niin hitsin kalliita :( Prismalla ne taitaa maksaa jotain 50 euroa.. Onneks jälleen kerran oltiin fiksuja ja ei ostettu sitä taulua sieltä, sillä Wihosella ne samat taulut oli 29,90 e! Jihuu, eli tehtiin taas säästöjä :)

1237906682_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miusta tuo taulu on kyllä niiiiin hyvän näkönen, mutta nyt tässä on silti pieni ongelma. Nimittäin meillä ei oikeen oo sopivaa paikkaa tuolle :D Tuo on vielä kaiken lisäks niin himpskatin iso, että se vaatis jonkun näyttävän paikan. Arveltiin vähäse, että jos ois laitettu tuo olkkariin telkkarin päälle, mutta ääättsh, eihän se käy sinne sisustukseen yhtään :( Tai siis ainakaan siihen mustaan tapettiin. No vaan, eiköhän tuolle joku paikka vielä löydetä :)

Eilen oltiin myös aika askartelevaisia, ku jaksettiin vaihtaa semmosiin taulunkehyksiin uudet kuvat. Niissä on nyt jo monen vuoden ajan ollu Kaj Stenvallin ankkakuvat ja nyt niihin laitettiin sit tyylikkäät Muumi-kuvat :) nyt tarviis enää noillekki tauluille löytää paikat :D

Ei mutta nyt pitää alkaa ehkä syömään ja kuudelta pitääki sit lähtee tuohon kiven heittämän päähän koiranvahdiks :) Huomenna olis vapaapäivä ja arvelin ehkä lähtee shoppailemaan! Saas nähä mitä sitä taas tarttuu matkaan ;)