Jeih! Sain kuin sainkin tehtyä serkulle menevät Ailit valmiiks ennen pukin tuloa :) En kyllä kerenny näkemään hänen ilmettään tai kuulemaan kommentteja, että oliko lapaset mieluisat. Mutta toivotaan parasta!

2172138.jpg

2172139.jpg

Tänä vuonna oltiin poikakaverin kanssa ilmeisesti oltu todella kiltteinä, koska saatiin ihan ennätysmäärä lahjoja! Saatiin ehkä jopa vähän liikaakin.

2172141.jpg

Paras kaverini Laura lähetti meille Helsingistä paketin, jota jo hieman rutisteltiin ennen aattoa ja yritettiin tunnustella mitä se sisältää. Sisältö oli kuitenkin semmoista, mitä ei ois ees voinu kuvitella :D Paketista paljastui vasemmalla oleva tiikerin käpälä, joka pitikin sisällään skraapan, jolla voi puhdistella auton jäätyneitä ikkunoita :D Lisäksi saatiin ihana Iderin Kettunen ja Karhunen -kalenteri ensi vuodelle sekä kaksi pääkallo pilliä, jotka on aivan mahtavat ja juurikin meidän tyyliset :) Kiitos Laura!

Aattopäivänä käytiin puurolla anoppilassa ja sieltä sitten jo riennettiinkin vanhempieni luokse joulun viettoon. Paikalle tuli tuttuun tapaan kaikki läheisimmät sukulaiset, joiden kanssa on vietetty yhteisiä jouluja jo lapsesta saakka. Isällä oli syntymäpäivät eilen jouluaattona ja sen kunniaksi äiti oli tehnyt ihanaa valkosuklaa-persikka juustokakkua. Mmhhh, se se vasta olikin hyvää! Myöhemmin illalla meille sitten saapui joulutonttu tuomaan lahjoja. Tässäpä vähän kuvaa saamistani lahjoista:

2172143.jpg

Joukossa oli esimerkiksi kauan toivomani Muuttuva Labyrintti -peli, Muumi kalenteri, Take Thatin cd-levy, Pentikin lahjapaketti, sekä Iittalan punainen Aalto tuikkulyhty. Ai niin! Ja lisäksi saatiin vielä yhteisenä Moccamaster ja Kenwoodin yleiskone! Kyllä nyt kelpaa lähtee taas elelemään ens vuotta :P