Heippati vaan. Ajattelin tulla aikani kuluks kirjottelemaan mietteitä tälleen vuoden viimeisenä päivänä. Tää on kyllä sinänsä erillainen uuden vuoden aatto, koska istun tällä hetkellä yksin kotona. Normaalisti tässä vaiheessa pitäis olla jo menossa jossain kavereitten luona vetelemässä siideriä kurkusta alas. Mutta ei tänä vuonna. Yks vaikuttava tekijä siihen on se, että tänään Tommi on iltavuorossa yheksään asti, joten ei ollu itelläkään suuria inspiraatioita lähtee yksin minnekkään riekkumaan. Toinen syy siihen on se, että Laura, jonka kanssa on useimmiten tullu uutta vuotta vietettyä, on muuttanu Helsinkiin. Aika surullista todeta, että ei mulla oikeen enää ole täällä ketään semmosia ihmisiä, joitten kanssa mielikseen viettäs aikaa. On toki ihmisiä, mutta ei semmosia, joitten seurassa ois kaikkein mukavinta ja helpointa olla. Semmosia, joitten kanssa on aina ollu. Voih, ikävä Lauraa <3 Jos Laura luet tätä, niin tuu taas pian käymään :)

Hmm..miun olis tänään pitäny käydä hautausmaalla, mutta jotenkin ei vaan tullu käytyä. Tänään on nimittäin tasan kuus vuotta siitä, kun mummo kuoli. Vähän on syyllinen olo, kun ei oo tullu käytyä mummon haudalla kovinkaan montaa kertaa. No nyt joulun aikaan käytiin kyllä viemässä kynttilän meijän ja Tommin mummon haudoille. Mutta silti siellä tulee käytyä liian harvoin...

Jaahas, pitäsköhän sitä lähtee kohta kahtelemaan keittiön ikkunasta noita ilotulituksia. Täällä Joensuussa on kaupungilla näköjään tapana järjestään lasten oma ilotulitus klo 18:00 ja sitte vielä keskiyöllä se virallinen tulitus, jossa on sitte vähä hienompia ja isompia paukkuja. Miusta tuntuu, että tällä kertaa en taida ees jaksaa valvoa niin myöhään :D Kävin äsken nimittäin kaupungilla ja ostin kaikkee niin paljon, että kädet veny ja olin muutenkin tosi väsyny. Sit siihen päälle vetäsin siiderin. Huhhhuhh! Muutapa ei tarvinnukkaan siihen totaaliseen väsytyskohtaukseen :D Mutta joo, jos mie kuitenki jaksasin vielä valvoo sen 10 min tuota lasten tulitusta varten ;)

Mutta joo, nähhäänpä taas ens vuonna! Hauskaa uutta vuotta 2009!