Heräsin aamulla seittämän maissa siihen, kun aurinko paisto verhon välistä suoraan silmään. Vilkasin lämpömittaria, joka kerto, että ulkona on lämmintä +9,5 astetta! Iik, se taitaa olla kesä tuloillaan ;) Aivan ihanata.

Oon tässä jo parin päivän ajan puhunu Tommille, että pitäisköhän tehä juustosarvia joku päivä. Koskaan ennen en oo semmosia tehny, niin ihan silläkin kiinnosti. No tänään Tommi kömpi sängystä ja heti ensimmäisenä kyseli niitten sarvien perään. Ei kait siinä auttanu ku rueta leipomaan. Tämmösiä niistä sitten tuli:

 

1240750448_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pakko sanoa, mutta ei nuo kyllä maistunu miltään :S Jos noita vielä joskus aion tehdä, ni meinaan kyllä pistää väliin vaikka jotain pippurituorejuustoa tms, jossa on pikkusen enemmän makua! No vaan kyllähän noilla nälkä taas siirty vähän eteenpäin.

Ollaan tässä jonkun aikaa jo haaveiltu puutarhakalusteista, koska edellisen asunnon parvekkeella meillä oli vaan pieni pyöree pöytä ja kaks tuolia ja nyt kun on oma piha ja iso terassi, mahtuu siihen jo vähän isompikin kalusto. Oltiin käyty kattelemassa K-Raudassa yhtä neljän hengen kalustoa ja sitte yllätykseks porukat oliki käyny ostaa just sen meille tuparilahjaks. Oli kyllä mukava yllätys :):) No koska tänään on näiiiin hitsin kaunis päivä, päätin lähtee pihalle öljyilemään noita kalusteita. Samalla sitten napsin pari kuvaa.

 

1240750465_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tästä kuvasta näkee aika hyvin, että mitä se öljyäminen saapi aikaan. Tuossa tuo vasen ylänurkka on vielä käsittelemättä ja muut oon kerenny jo vetää sillä lakalla. Kyllä se näkys antavan sille vähän tuommosen kiiltävämmän ja kestävämmän pinnan...taino mitäs minä tuostakaan tiiän. Miule vaan annettiin pensseli ja käskettiin öljytä, en tiiä miks :D

 

1240750502_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Alottelin tänään myös taas uutta neuletta. Prismalla oli asiakasomistajapäivät, jonka myötä kaikista käyttötavaroista sai -15% alennusta. Sen kunniaks ostinkin Novitan Nalle talvi -langaa yhden kerän verran. Oon haaveillu siitä jo kauan, mutta koska se on vähän arvokkaampaa ja koska mulla on jo ennestään liikaa lankoja, oon aiemmin jättäny sen ostamatta. No nyt siis pääsin siitä vihdoin tekemään sukkia:

 

1240750484_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Miusta tuo lanka vaan on just niiiiin herkullisen väristä! Ja sit vielä ku tuosta tulee nuo kuvioraidat automaattisesti, se on mukava juttu.

Ai niin ja vielä yks juttu, arvatkaapas missä meitsi on kahen viikon päästä...? No Kreetallapa hyvinkii! Jihuuuuuuu! Kyllä tätä on ootettukin jo pitkän aikaa :) Huomenna pitäs vielä lähtee käymään neljännen kerran rentoutumassa solariumissa. Joka kerta ku oon sielä käynny, ni oon vaan kuvitellu makaavani Välimeren rannalla tuulen puhaltaessa jalkopäässä. Noh, kohta se on totta <3

Ei hitsit, taijanpa lähtee tästä tekemään suklaapiirakkaa...vai mokkapaloja vai mitä ne nyt on. No semmosta kuitenkii. Tiistaina on mulla nimittäin synttäripäivä ja täytän 25 vuotta. Sen kunniaks aion kutsua muutaman sukulaisen yhdistetyille synttäri/tuparikahveille. Mutta nyt hommiin!