Huhuhh, onpas ollu taas tuskan ja työn takana, että oon selvinny päivittämään tätä blogia. Olikohan tää sittenkään ihan paras harrastus mulle :D? Nooh pitää nyt yrittää ainaki, tiiä vaikka tästä oikeesti innostuiskin. Niin ja siis tätä miun kirjotteluahan on vähän estäny myös se, että tää miun läppäri hajos tuossa noin kuukaus sitte..tästä nimittäin meni kovalevy rikki :/ onneks sain hankittua tähän suht edullisesti uuden ja isomman kovon. Nyt tämä pelaa sitten taas ihanku nuoruuspäivinään :) tosin jälkeenpäin huomattiin, että tästä oli menny samalla myös äänikortti sököks. Eli senkun vielä sais hankittua, ni elämä hymyilis taas tällekkin läppärivanhukselle :)

Jee, huomenna olis sitten jouluaatto. Jännittää kyllä vähäsen, että oonkohan muistanu olla tarpeeks kiltti ja tuoko pukki lahjoja. Toivottavasti tois ees muutaman paketin :P Itse tuli kyllä hankittua muihin vuosiin verrattuna kauhiasta lahjoja...tai jotenkin ne oli tänä vuotena hinnaltaan paljon arvokkaampia.. Mutta toki joukossa oli myös itse tehtyjä lahjoja ja tässä niistä pari otosta.

2169569.jpg

Ensimmäisenä äidille tehty punainen Lina-pipo 7 Veljes -langasta. Luulen, että äiti tulee tykkäämään tästä suuresti ja mitä ilmeisemmin tilaa vielä toisen samanlaisen pipon kokoelmiinsa :)

2169585.jpg

Tein poikaystävän isäpuolelle 7 Veljes -langasta Konttisukat. Mielestäni nämä kaksi sinistä väriä sopivat ihan huippuhyvin yhteen ja etenkin tuohon konttikuvioon. Toivottavasti lahjan saaja pitää sukista.

2169625.jpg

2169627.jpg

Tein samalla myös poikaystävän äidille ihanat pinkit Kertut yllättäen taas 7 Veljeksestä. Nämä taisivat olla muuten ensimmäiset sukat uusilla ja ihka ensimmäisillä bambu-puikoillani. Oi että niillä on sitten muuten hyvä neuloa ;)

Mutta nyt täytyy kyllä lähteä vielä viimeistelemään serkkutytön Ailit, jotta kerkiivät vielä huomiseks pakettiin :) Palailemisiin! Niin ja hyvää joulumieltä kaikille :D