Huoh, on meinannu unohtua tämän blogin pitäminen jo heti alkuunsa. Tai siis monestihhan tää on ollu mielessä, mutta ei vaa oo saanu aikaseks avattua konetta ja ruettua kirjottelemaan juttuja. Mutta nytpä tässä pientä päivitystä taas arjen seikkailuista. Eli tässä on nämä päivät menny töissä ahertaessa ja kuntosalilla raataessa. Nii oon tosiaan nyt tän kuukauden ajan taas käyny kuntosalilla semmosen pari kertaa viikossa aina. Arvelin kyllä, että ostaiskohan sen kuukausikortin taas ens kuulle...vois ottaa pienen kuntokuurin ennen joulua :P Ai niin ja töissähän meillä oliskin ens kuussa hieno kuntokuukausi. Eli kaikkien halukkaiden pitää merkata omaan listaansa puolen tunnin tarkkuudella kuukauden liikkumisensa ja se joka on urheillu eniten, saapi jonkun hienon ja upean palkinnon :) Joutuu ehkä osallistumaan.

Voi vitsit, tänään pitäis vielä tehdä kakkupohja. Meinasin nimittäin tehdä huomisille saunakahveille Halloween-kakun, jonka ohjeen löysin täältä. Uijuihhh ku vesi valuu jo suusta ku kattelee tuota kuvaa :P Pitää sitten vaikka viikonloppuna yrittää päivitellä tätä blogia ja pistää kuva valmiista kakusta.

Ja viikonloppuna oli tarkotus myös ottaa kuvia valmiista tekemistäni villasukista. Saapi tuo ukkeli luvan olla jalkojensa kanssa miun mallinukkena :D Eilen kävin myös ostamassa ihanaa oranssia Nalle-lankaa, josta aion tehdä Paraphernalia-sukat. Yritin jo aikasemmin tehä noita sukkia pinkistä Seitsemän Veljestä -langasta, mutta sehän oli ihan liian paksua! Kerkesin tehä sukan jo ihan kärkeen asti ja sitten huomasin, että hitto vie, eihän tästä tule mitää..ja eiku vaan purkamaan :( No mutta jospa nyt näistä tulis sitte sitäki hienommat ja paremmat!