Huhhuihh. Tulipahan käytyä jumpassa äsken. Meillä yleensä on siellä semmosta melko rentoa meininkiä, että just ja just tulee joskus hiki pintaan. Oon siinä meijän ryhmässä nuorin, koska se on vissiin joku vähä vanhemmille naisille suunnattu....mutta hällä väliä :D No tänään meillä oli siellä vuorossa kuntopiiri. Oli kyllä tosi hauskaa! Meitä oli aina kaks ihmistä kerrallaan yhellä paikalla ja minä olin sitte tätini Ailan pari. Naureskeltiin vaan koko ajan ku oli niin hauskaa :D oli semmonen sukkulajuoksu, ni juostiin kilpaa koko ajan ja meinattiin törmäillä toisiimme :D oli hauskaa ja tehokasta! Nyt on kädet ihan makaronia ja jalat velliä. Ihana tunne <3 Kohta pääsiskii sitte saunomaan hien pois.

Voi hitsit, äiti ja iska lähtee torstaina Helsinkiä kohti ja siitä sunnuntaina kaheks viikkoa Madeiralle! Oijoih, oon ehkä vähäsen kade. Mutta en tiiä kyllä mitehänhä sitä oikeen viihtyis kaks viikkoa samassa paikassa...ja vielä kahdestaan. Noh, kaipa sielä on sitten tekemistä. Meillä on ollu Lauran, Tanjan ja Johannan (kavereita ala-asteelta lähtien) kanssa ollu suunnitelmissa, että lähetään nytten toukokuussa jonnekki ulkomaanreissulle. Ei olla koskaan käyty yhessä missään reissussa, joten nyt olis ihan hyvä hetki. Kellään meistä ei oo vielä lapsia, ni ei olla silleensä sidottuja vielä kotiin. Tänään sitte tutkiskelin noita matkakohteita ja yks potentiaalinen kohde olis Kreikan Rodos. Vaikutti ihan suht hauskalta ja hyvännäköseltä paikalta. Saas nähä saadaanko aikaseks lähettyy mihinkä...vai tyydytäänkö vaan Ruotsin risteilyyn?

Ai niin, löyty tästä vielä tämmönen hieno kuva tuolta meijän asunnolta, jossa näkyy vähän olkkaria ja keittiötä.

Tuossa kuvassa näkyy myös tuo meijän uus laminaattilattia, joka asenneltiin sen parketin tilalle. Tuossa on myös tuommonen uus vitriini, joka ostettiin tuohon uuteen asuntoon. Ostettiin samalla sitten myös tuota samaa sarjaa oleva tv-taso. Onpas muuten hieman ankee kuva, ku ei oo vielä tauluja ja verhoja paikallaan :D

Kun muutettiin tuohon uuteen asuntoon, piti meijän ostaa monta uutta valaisinta, koska edellisessä asunnossa oli käytössä vuokraisännän lamput. Eteiseen, keittiöön ja makkariin ostettiin jotkut ihan peruslamput, mutta keittiönpöydän päälle haluttiin jotain vähän spesiaalimpaa. Yllättäen äiti ilmotti, että heijän vintillä on joku mummon vanha lamppu, joka on ollu siellä säilytyksessä jo jonkun reilut 20 vuotta. No sitten ku etsittiin se lamppu, ni mie niin ihastuin siihen, että pakkohan se oli saaha koristamaan meijän uutta kotia :) Kaunis lamppu, kohta jo ihan antiikkia. Kiitos mummo lampusta <3

Käsityörintamalla on nyt muuton takia ollu vähän hiljasta. Tosin tuossa sunnuntaina aloin neulomaan itelleni uusia Ailin lapasia. Valitsin niihin ihanat punertavat sävyt, joten niistä tulee kyllä oikein herkulliset :P Melkein yhtä ihanat kuin ne, jotka tein Lauralle joskus vuos sitten ;)