Uhhuhh, vapusta asti on ollu päällänsä ihan kauhia flunssa. Ensin koski kurkkuun, sitten oli lämpöä, nenä tukossa ja nyt on alkanu yskittää. Sais kyllä luvan hävitä tämä tauti jo äkkiä. Sunnuntaina olis lähtö reissuun ja en tosiaan halua lähtee sinne puolikuntosena :(

Niin tosiaan, sunnuntaina koittaa siis vihdoin se päivä, kun lähetään tyttöjen kanssa Kreetan Agia Marinaan! Lähtö on Helsingistä klo 18:30 ja kentällä pitää olla viimestään pari tuntia ennen sitä. Arveltiin lähtee sillon sunnuntaiaamuna Johannan ja Tanjan kanssa ajelemaan Helsinkiä kohti ihan jo hyvissä ajoin. Pitää kuitenki varautua siihen, että matkalla voi sattua mitä tahansa. Myös taukoihin pitää varata aikaa. Lisäks minuu vähän pelottaa, koska oon nähny jo kaks kertaa unta siitä, että myö myöhästytään koneesta :S Hyrr, kauhee ajatus kyllä olis.

Tänään Tanja ja Jossu tulee kyläilemään ja tehhään vielä viime hetken suunnitelmia matkaa varten. Tää onki oikeestaan eka kerta ku ollaan ihan nenätysten juttelemassa tästä reissusta. Jännittävää :)