* Käytiin siis 10.2.2009 äitin ja Tommin kanssa tuolla Maskussa kahtelemassa sohvia ja löydettiinkin sit siinä samalla yks todella nätti ja hyvä sohva. Oli tarpeeks isokin ja vielä ihan ok hintaan. No laitettiin sitten tilaus menemään ja toimitusajaks lupasivat 4-6 viikkoa.

*Siinä sitte kiltisti odoteltiin sohvaa 5 viikkoa ja ihmeteltiin, että mitenkä ihmeessä sitä ei ala kuulumaan. Käytiin liikkeellä kysymässä ja totesivat, että ei vitsit ku on justiinsa se meijän sohvakangas päässy loppumaan tehtaalta, että hyö tilaavat lisää ja sohvan pitäis tulla seuraavan viikon alussa.

* Käytiin seuraavalla viikolla liikkeellä ja lupasivat, että sohva tulee seuraavan päivän kuormassa, että tulkaa vaan hakemaan. Mentiin sitte seuraavana päivänä innokkaana hakemaan uutta sohvaa ja maksettiinki se kassalla ja oltiin hyvillämme, että vihdoinki saatiin se. No sitte ku päästiin varaston puolelle, ni selviski, että meijän sohva oli jääny pois siitä kuormasta. Lupasivat, että sohva tulee seuraavan viikon alussa.

* No sitten seuraavalla viikolla vihdoinkin saatiin tekstari, että sohva on noudettavissa. No käytiin hakemassa sohva ja alettiin purkamaan sitä pakkauksistaan. Katottiin, että mitähän hittoa. Tää sohva mikä saatiin, oli huomattavasti pienempi ku se mikä tilattiin. Soitin liikkeelle ja pyysin selvitystä. Myymäläpäällikön mukaan hän oli kuulemma esittelytilanteessa kertonu meille pienemmästä sohvasta ja myyny meille semmosen siihen ja siihen hintaan. No, meitä oli sitä sohvaa tilaamassa kolme henkilöä ja kaikki luultiin koko ajan olevan puhe vaan isosta sohvasta. Kyseessä oli vissiin väärinymmärrys ja hyvitykseks saatiin iso sohva pienen hinnalla. Samalla luvattiin myös, että saadaan uus iso sohva n. 4 viikon päästä, siihen saakka saatiin pitää sitä väärää:

1241460211_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

* No eilen 4.5.2009 sitten vihdoin saatiin tekstiviesti, että no nyt teidän tuotteet on noudettavissa. Samalla pakattiin tuo väärä ruskea sohva peräkärryyn ja kuskattiin liikkeelle. Oltiin toiveikkaita, että eihän tässä nyt enää vois mikään mennä pieleen, että eikös kaikki ookkin jo koettu? No vaan ei. Varastolla selvis, että nyt meille oli tullu ihan oikeen kokonen sohva, mutta väärän värinen:

1241460231_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saatiin valkoinen, vaikka nimenomaan tilattiin musta. Nyt vaan sitte jännityksellä odotetaan, että koska vihdoin saahaan se kolme kuukautta sitten tilaamamme sohva kotiin asti.